Onze pizza 

Het deeg dat wij voor onze pizza gebruiken wordt een dag voor het evenement vers gedraaid, met echte Italiaans pizza bloem van Caputo. Door het gebruik van de juiste hoeveelheid bloem, zout, water & gist, krijg je het pizzadeeg van Il Fratelli. Dit doen wij altijd één dag eerder zodat het op de dag van de partij genoeg tijd heeft gehad om te rijzen. Daarbij gebruiken wij verse ingrediënten en bakken we de pizza in de houtgestookte steenoven. Zo creëren wij een pizza die je niet kan missen op jouw event of partij.

Italiaanse heerlijkheden 

Behalve het maken van pizza, kunnen wij Fratelli e pizza ook voor andere Italiaans heerlijkheden zorgen. Gerechten zoals: Antipasti (Kleine Italiaanse hapjes geserveerd op lange planken), Pasta of bijvoorbeeld zelfgemaakte soep. Dit in combinatie met een Italiaanse wijn of prosecco, geeft u de perfecte smaak belevenis van onze Italiaanse keuken. Bekijk de gerechten op ONS MENU

De pizza pop-up keuken

In overleg bouwen wij Fratelli de pizza pop-up keuken op de dag van de partij of een dag van te voren op. Doordat onze steenoven(s) op een aanhanger staan, kunnen wij flexibel te werk gaan en zijn wij in staat om onze pizza pop-up keuken makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kleden wij onze keuken leuk aan zodat het een perfecte eyecatcher is voor uw feest of partij. Voor een sfeerimpressie kunt u HIER KLIKKEN.

Snelheid

Wij bakken onze pizza’s met een temperatuur van 300-400 graden, zo zijn onze pizza’s binnen 4 minuten klaar! Afhankelijk van de grootte van de pizzaoven, kunnen wij 4-10 pizza’s tegelijk bakken. Met het bijbehorend hoeveelheid personeel, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt en dat u en uw gasten snel een pizza geserveerd krijgen.  

Wij zijn Fratelli e pizza en willen u vooral laten proeven.

 

person

Zico

CIAO! Mijn naam is Zico en ik ben un fratello dei Fratelli E Pizza (een broer van de broers & pizza). Ik houd mij bezig met de promotie en marketing van Fratelli, maar daarnaast heb ik vooral ‘het eerste contact met de klant’. Samen met u zal ik proberen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.
Zico@Fratelliepizza.nl

person

Mauro

CIAO! Mijn naam is Mauro en ik ben un fratello dei Fratelli E Pizza (een broer van de broers & pizza). Ik houd mij vooral bezig met het product, de inkoop, de sfeer en aansturing van de andere broers. Uiteraard kan dit niet zonder input van u en de afspraken die er met ons zijn gemaakt. Met elkaar streven naar de juiste combinatie.
Mauro@Fratelliepizza.nl